Magenta II isomatrix on pieni kaiutin mutta, ääneltään silti kaukana pienestä. Kyseessä on poikkeuksellinen jalustakaiutin, jonka dynamiikka, basson ulottuvuus ja soinnillinen uskottavuus ovat herättäneet ihastusta ensiesittelystään lähtien. Myös kriitikot ympäri maailmaa ovat huomanneet nämä asiat. Magentan päivitetty isomatrix-versio on pitkän kehitystyön tulos – Magenta soi nyt entistäkin paremmin.

Klassikon uusittu painos

Poikkeuksellisen dynamiikan salaisuutena on kehittämämme DDC isomatrix-bassoelementti. DDC isomatrix-bassoelementissä on erityisesti kiinnitetty huomiota vahvistimen ja bassoelementin väliseen vuorovaikutukseen. DDC isomatrix-elementin erinomaisen dynaamisen vaimennuksen ansiosta Aurelia Magenta II isomatrixin bassotoisto pysyy kasassa myös kovimmissa bassoiskuissa. Kaiuttimen bassotoiston laatu ja ulottuvuus edustavatkin kokoluokassaan parasta tasoa.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Metallikaloteille tyypillinen kylmä sointi on saatu eliminoitua täysin Magenta II isomatrixissa. Magentassa käytettävä toisen sukupolven ECW-aallonohjain sovittaa diskanttielementin mahdollisimman saumattomasti bassoelementin jakotaajuusalueella. ECW takaa sen, että siirtyminen bassosta diskanttiin tapahtuu saumattomasti. Myös vaihetoisto säilyy tällöin mahdollisimman lineaarisena.

Tuloksena on miellyttävä ja yhtenäinen toisto, jonka ilmavuus ja äänikuvan luonnollisuus hakevat vertaistaan. Ei ole sattumaa että Aurelia Magentaan tuntuvat kaikki kuuntelijat rakastuvan ensi tahdeista lähtien.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate
2-tie refleksi

Kaiutinelementit
5,25” DDC isomatrix basso
1” titaani, ECW aallonohjain

Jakotaajuus
1800 Hz

Impedanssi
6 ohmia

Herkkyys dB/W/m
88 dB

Taajuusvaste
45 – 20 000 Hz

Tehosuositus
20 – 140 W

Mitat K x S x L / Paino
312 x 272 x 146 mm / 6 kg