Aurelia Aniara DSPe asettaa uuden standardin pienille aktiivikaiuttimille niin ominaisuuksiensa kuin äänenlaatunsakin ansiosta.

Anarian aktiivinen sisar

Aniara DSPe on uusi, paranneltu versio Aniara DSP-kaiuttimesta. Sen toteutus perustuu uusimpaan digitaalitekniikkaan. Aniara DSPe on hintaluokassaan ainoa täysin DSP-tekniikkaan perustuva aktiivikaiutin. Tehokas 50+50W D-luokassa toimiva vahvistin takaa dynamiikan, joka riittää isompaankin tilaan.

Aniara DSPe sisältää monipuolisen huonekorjaimen, mikä mahdollistaa kaiuttimen sijoituksen myös haastaviin paikkoihin, kuten kirjahyllyyn äänenlaadun kärsimättä. Aniara DSPe voidaan yhdistää langattomasti älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen kaiuttimen USB-liitäntään asetettavan Bluetooth-sovittimen avulla. Lisäksi kaiuttimen takapaneelista voidaan säätää bassoa, diskanttia sekä äänen tasoa.

Kehittämämme DDC-bassoelementti tuottaa syvän, iskevän ja kokoonsa nähden todella alas ulottuvan bassotoiston ja ECW-diskanttiyksikkö heleän yläpään sekä puhtaan keskialueen, joka integroituu bassoon saumattomasti. Aniara DSPe:n toisto on iskevä, dynaaminen ja yhtenäinen. Äänikuva on kaiuttimen kokoon nähden omaa luokkaansa.

Se ekologisempi aktiivikaiutin.

Aniara DSPe on toteutettu ekologisia tuotantometodeja hyödyntämällä. Kotelo tehdään ruiskuvalamalla UPM Formi -luonnonkuitukomposiitista, joka on 100% kotimainen, kierrätettävä materiaali.

Luonnonkuitukomposiitin ominaisuudet kaiuttimen materiaalina ovat erinomaiset, koska materiaali mahdollistaa tavallisiin muoveihin verrattuna moninkertaisten ainevahvuuksien käytön ja komposiitin värähtelyominaisuudet ovat tavallisiin muoveihin verrattuna ylivoimaiset. D-luokan vahvistimen virrankulutus on myös huomattavasti perinteisiä ratkaisuja pienempi tehden Aniara DSPe:stä todella ekologisen kaiuttimen.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate
2-tie refleksi, aktiivi

Kaiutinelementit
4” DDC basso
1x 1” titaani / ECW-aallonohjain

Vahvistin
D-Class / 50 W + 50 W

Jakotaajuus
2000 Hz

DSP-digitaalisuotimet
24-bit / 96 kHz DAC
24-bit / 192 kHz ADC

Taajuusvaste
50 – 25 000 Hz

Liitännät
1x RCA tulo / 1x RCA lähtö
1x 3.5mm mikrofoniliitäntä
1x USB tulo

Mitat K x S x L / Paino
242 x 208 x 132 mm / 3 kg