Aurelia Aniara asettaa uuden standardin kokoluokkansa kaiuttimien äänenlaadulle. Aniaran hurmaava ääni, tyylikäs muotoilu ja laaja valikoima viimeistelyvaihtoehtoja luovat yhdessä lyömättömän kokonaisuuden.

Pieni suuri
ihmekaiutin

Aniara on todella kompakti, mutta pippurinen jalustakaiutin. Muhkea basso yhdistettynä iskevään toistoon ja laajaan stereokuvaan tekee Aniarasta loistavan valinnan pieneen stereojärjestelmään tai surround-kaiuttimeksi kotiteatteriin. Aniara on suunniteltu käytettäväksi perinteisen jalustasijoituksen lisäksi myös TV-tasolla tekemään televisioäänestäsi muhkeamman.

Se ekologisempi aktiivikaiutin.

Aniara on toteutettu ekologisia tuotantometodeja hyödyntämällä. Kotelo tehdään ruiskuvalamalla UPM Formi -luonnonkuitukomposiitista, joka on 100% kotimainen, kierrätettävä materiaali.

Luonnonkuitukomposiitin ominaisuudet kaiuttimen materiaalina ovat erinomaiset, koska materiaali mahdollistaa tavallisiin muoveihin verrattuna moninkertaisten ainevahvuuksien käytön ja komposiitin värähtelyominaisuudet ovat tavallisiin muoveihin verrattuna ylivoimaiset.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate
2-tie refleksi

Kaiutinelementit
4” DDC basso
1” titaani, ECW aallonohjain

Jakotaajuus
2000 Hz

Impedanssi
6 ohmia

Herkkyys dB/W/m
85 dB

Taajuusvaste
55 – 20 000 hz

Tehosuositus
15 – 100 W

Mitat K x S x L / Paino
242 x 208 x 132 mm / 3 kg